Choklad och båtar..!

Deep shit talking med Malin den sköna. Galet. Liksom.

Jag hade en helgalen dröm inatt. Jag och några fler var vid en marknad. Så fanns det en häxa som kunde trolla fram jätte stora chokladbitar! Alla tog var sin, men jag sade att jag ville ha en JÄÄTTEEE stor choklad bit. Så fick jag en sådan stor att den täckte halva sjön. På sjön fanns det en stooooooooor båt. OCh chokladbiten välte båten, så båten föll. Eftersom båten var extremt(!!) stor så blev det världens största vågor! SÅ vi spraaang. Jag körde typ. coolaste grejen och hoppade igenom ett fönster. Fast jag fick glas i ögat. Men det försvann lite magiskt efter en stund. Det var lite läskigt, för vågorna var högre än hus och allt!!! :O AHH. Sedan blev en tjej lersen för hon missade din klipptid. Men men..


Ligger i solen med.. jordgubbar och saft..

This is ten percent luck, twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure, fifty percent pain
And a hundred percent reason to remember the name!


Pasta!

Haha. Jag känner hur min blogg långsamt förvandlar till en matblogg.. Det jag älskar mest är pasta och tomatsååås. hehee. (A)

Nu hade jag eeeextra tjock pasta!


DYSLEXII.

Ehh. Okej. Jag har dyslexi. Känns konstigt att kunna säga så. Innan har jag använt mig lite mer utav "jag har svårigheter.." Men det är ju bara bra, nu får jag hjälp i gymnasiet och så! Det är inte min stavning som är det största problemet, det är när det kommer långa och svåra ord som jag inte brukar använda. Min uppfattningsförmånga är inte bra. Det var något galet test jag gjorde, då man såg två ord, ett fel och ett rätt. Så skulle man klicka så fort som möjligt. Jag tyckte jag var jätte snabb. Men nej. Tydligen inte. 100% var max, och under 30% så hade man svårigheter.. jag fick liksom.. 7% på den grejen?! Jag fick rätt, men min uppfattningsförmåga hängde inte med.. Hälften var av de testerna var under 30% Men sedan fick jag 98% på två andra grejer! Sedan gjorde jag andra tester, där fick jag bra. Såå. Jaa.


Bild på mig för tre år sedan, lite glad sådär.

Carolina Testar!

Det ser inte gott ut. Det smakade intressant..

 


Blodapelsiin!

NÄR MAN ÄR SJUUK SKALL MAN DRICKA..NYTTIGA SAKER.

Eftersom jag typ redan druckit upp halva apelsinjuice paketet började jag hugga in på blodapelsin paketet i stället.. Hehehe. Gott är det i alla fall..! Jag är hemma och sjuk. Då ställer jag mig frågan. Vad ska jag göra? Först och främst måste jag packa oooopp! Sen. Typ. Måla. Se på film. Tjocka gaalet.

(hehehe. Vore kul om man skulle fota någon och typ.. sade blodapelsin i stället för apelsin.. eller nåt)


HEMMA

Nu är jag hemma. Sjuuuuk liksom. Blää. Inte okej. Men det rä en förbannelse där säkert, efterosm jag aldrig kommer därifrån frisk. Det är bannemig inte okej. Menmen. Jag kommer berätta mer sen, och det kommer bilder seeen.

TOMATSÅS

Jag packar ner finkrossade tomater.. just in case.. jag skulle få extremt tomatsås suuug.

PAAACKAR?

Jag skaaa packa! Jag duschade nyysss.
Waaaiiooooo.
JAg ska HIT idag. Jag kommer hem på söndag, men inan dess kommer jag ha STÖÖÖRT roligt.
Mjahahaa.

Jag konfirmerade mig däär. Så det är liksom. Mitt andra hem. IHH.

Stygga pojkar.

Det finns två skyldiga män i denna värld. Carl Henrik och Gustav. De är elaka Lidingö bor som inte har något hjärtaa! De skickade glatt runt "Jag är kåt" och "Jag är sugen..." sms till människor på min mobil, inte minst..MIN MAMMA.
Det blev ett intressant samtal i telefonen med min käre mor!
ILLA ILLA ILLA ILLAAAAA.
Sedan ahde Gustav sätt mig i ett badhus på öland för två år sedan. (WTF?)

SIIILVERTEEEEJP.

Silvertejp är min bästa vän.


Kall eller varm vind?

På vintern är det jätte kallt på vinden, nu är det så varmt att jag knappt kunde andas. Detta är inte okej.
Jag fann inte det jag letade efter. Jag får desperat försöka finna det lite senaqre idag. Åter igen. INTE OKEJ.

Hej.


Skinka!

Jag har stekt lite skinka idag..! Vill nån' smaka?

Jag kryddar med det vanliga, salt och peppar.. jag brukar använda örtsalt men jag kände att vanligt salt var mer passande denna gång!


Jag är ingen vacker syn.

Eiiiooohhh. Jag vaknade nyss. men en syster som stod med kameran och hundögon "Kan inte du fota mig?". Så jag tog på mig ett par skor och gick ut. Ingen vacker syn var jag, men men!

Vissa människor ser så mysiga ut på morgonen, tyvär är jag ingen av dem. JAg ser bara sliten och trött ut. Mjahahaa.

Choklad är gott.

Jag vill bara säga att chokladglass är LÄTT den godaste glassen. Inte för att jag ätit det idag, men jag måste bara framföra min..kärlek!! :D Detta är en bild ifrån sjuuuuan.

Jag tänker göra egen choklad någon gång, det är säkert stört svårt.. men still..! Lite coolt att kunna säga "Jag har gjort choklad med mina bara händer...!"

Crazynessss med frejjs.

Freja är galeeen. Hon shoppade helt crazyy. Men det är okej för hon är sööt. Jag har varit på kampanj.i kungsträdgården! Det gick braaa, så det gillar vi! Nu ska jag leka klart med freja. Min ängel. Hihi.

Tidigt imorgon!

Jag sitter och äter banan och russin. Gott, jaa. Imorgon ska jag till en logoped. Jag ska göra ett sista test för dyslexiutredningen. Inte för att jag har så allvarliga fel, men vi får se om jag har det eller ej :O Såå.. jag ska opp klockan 06.30 imorgon.. senast!! :O Hjäälp.


SILL IN MY HEART

Jag gillar sill nästan lika mycket som jag gillar att fota..!


Some pictureees.


JA.

Valentina

mvxckmzökhjsg

åpvfn

eyjafjallajökul

00:59Jag

OMG

DET ÄR JU EN VULKAN!!!!

01:00Valentina

ja.

01:00Jag

OFTAAAA DU SKREV DET UTAN ATT TÄÄNKAAAA. OMGOMGOMGOMGGGGGG..

AAHHAIAHAHKBJFHVBHAODF

'¨DGFH

FG

HS

DA

01:00Valentina

AAAHAHAHAHAH SERIÖÖÖSTJAJAJAJAAHAHAH

01:00Jag

fgdfg

dfgdfggdf

eyjafjallajökul

gfgbdfb

AHHHHHHHHHHHHHH

nu GJORDE JAG OPCKSÅ DEEET

AHAHH

HUR STOR CHANS ÄR DETTA?!?!?!?!?

01:00Valentina

NEJ FAN VA LÄSKIGT

SLUTASLUTASLUTA

TÄNK OM DEM FÅR UTBROTT!?!?!?

bah

omg nån ropar på oss

PPFFWWWWKKKTTOOOOHH


Waai. Dark stuff in the.. soffa.

Jag och Amanda såg på paranormal activity. Jag tänkte sätta upp en bild på filmen,men tyckte att det var lite för läskigt så vi vågade inte. Inte okej. (Jag vill ju inte skrämma bort mina läsare?!) I alla fall. Den var otäck. Sedan såg vi slutet utav bröllopet.. och vi blev stört förälskade i Daniels tal. SANT. Bra kap där Victoria, he's a keeper.
Vill ni ha en bild? JAA.

Såhär såg vi ut. Fast Korvsnigeln såg jätte liten och rädd ut. Son vart så liten att hon försvann där. Mitt i filmen vart jag liksom "MIDGET, vart är du?!" Så var hon där! ;PPPpPpPp

Coola barn i lyxförpackning

Jag tycker att vi är heta. Vi är lite extra du vet. Som salt på strömmingen.


AIO. God save the queen.


Min fru.

Amanda är gift med mig. Hon är min fru. Hon har sina uppgifter!


Dvärg attack på g!

Snart kommer min dvärg.

Medans Victoria ska bli drottning. SÅ kan vi stolt medge att vi varit snigelhärskarinnor all time long.

Vi är sådär överdrivet sexiga.

Prinsessa goes Drottning.

Vår KRONPRINSESSA gifter sig idag. Spännande? JA FÖR MONARKI.
Jag sitter och undrar om jag ska ta en tripp till staden och granska detta. Men sanningen är den att för mig som bor i en förort kommer nog inte in.. lite galet sådäär.

Jag måste faktiskt erkänna att de är ganska söta tillsammans!
Så ikväll kan hon göra äkta drottningsylt!

Ännu en rubrik.

Nu har jag varit på gröna lund och ätit mjukglass, sätt på Miss Li och vunnit utav mina vänner på kasta boll i tunna spelet! YES.
Ni skulle fått en jätte sexig bild på mig om det inte vore så att jag har två operativsystem på denna dator, och råkade välja Ubuntu i stället för Windows 7. Latmask som jag var tänkte bara titta till läget på facebook men det blev mer än så. En trevlig tripp till bloggen och wipps så ångrar jag hela grejen. Varför startade jag inte bara om? Hm. Mystik. Det gillar vi big time.
Här får ni en gammal bild från sport dagen. Mina bitches. Den till vänster ska jag träffa imorgon. MmM. Me like.

Desperata hemmafruar!

Just nu försöker jag återhämta mig ifrån denna sickness med lite Desperate Housewives.. !


Jag verkligen detta. DRAMA. Romantik.. känslor.. relationer. Underbart, vad mer behövs? Jo. Lite popcorn. Mums. I'll get some now. Bye bye my dearest friends. Plus så är det stört varmt i mitt rum. Inte okej.

Bubbloor.


En färgglad duk!

Nu har jag målat i ungefär 6 timmar. Varmt har det varit!


green and wiild.

hjääälp.

Vad kan detta bli?

Jag målar och målar. Det är tröttande minsann.
Här är en medveten nersuddad bild. hehe. Inte i närheten utav klar!


Liten och svag.

Jag är hemma och sjuk. Liten och svag, you name it. Men jag beslöt mig för att ta en tripp till mataffären och köpa färsk tortelini och färska champinjoner! Det är kul att laga mat. Simpelt och lätt, sjukt gott.  Det är nu jag hör L'oreals reklam "because you're worth it" i mitt bakhuvud. Ja. Äckliga sjuklingar som jag är värda en ordenklig måltid så att vi är pigga och friska inom kort tid igen! Det är ju sommarlov god dammit.


Som brickor

Vi är som brickor i ett långt och ändlöst spel.
Jag försöker men hur jag än gör blir det så fel.
Jag vet inte hur man spelar jag vet inte hur man gör.
Jag kan ju inte fråga dig där borta hur man kör.
Jag skrattar för förlorare är jag ej.
Jag kom på att detta helt enkelt inte var min grej.

JAERRÅÅ

Idag har jag cyklat runt i stan för friheten och framtidens skull, men ett stor M som i Moderaterna där fram. Vi var sju personer som kämpade och det var jätte roligt!
Innan det gjorde jag en nötprovokation, som går ut på att man äter mer och mer nötter under en längre perod. Så jag var på sjukhusent i 5 timmar och åt nötteeer. Jaio. Jag är INTE allergism ot hasselnötter.en jag råkade tyvärr peta mig i ögat med nötfingrar. Så nu är det tvullet och rött.. Ajj. Inte braa.
INTE FIIINT.

Glader på språng! ..

Jag är så glaaad på morgonen. Alltid. Jaaa. Jag ska på nöt provokation nu, och testa om jag fortfarande är allergisk mot nötter. Au revoir.


Bra för hälsan.

Fräknig och så sitter jag här och dricker C-vitamin. Jag har hört att det ska vara bra. liksom.

Lite foton sådäär.

FOOTOON.

Detta är Oliver. Han gillar korv och AIK. Plus så är han ginger. Hehe. Fast lite söt är han väl?


SAFT!

Lingonsaft är underbart när det är varmt på rummet.


Facebooks val.

Jag klickade in på detta på facebook. Rasultatet var förödande. Vad gör SD så lång uppe?


Hej jag är sjuk.

Människooor. Jag är sjuk. När jag är sjuk gör jag väldigt konstiga saker när jag sover. Jag vaknade flera gånger utav att jag pratade i sömnen så högt att jag vaknade. Jag minns även att jag pratade i telefon jätte mycket i sömnen så jag var tvungen att titta på "Senaste samtal" på min mobil för att försökra mig om att jag inte ringt någon.
Jag vaknade. Så ser jag detta bland annat..

Jo. Jag hade tagit ner alla tavlor i mitt rum och lagt dem på golvet. I sömnen. Det känns inte friskt. Men jag är ju sjuk, så.. !


Gaaaalen

Jag har kommit hem från MUF Summercamp som är en utbildning och såå. Det var super härligt och roligt och NU VINNER VI VALET! Tyvärr ville halsen och huvudet mitt bråka med mig, så de är lite elaka och gör oont. Så jag sitter med en min playliist och såå och lyssnar på musik. Ni får ingen bild. Eller?


HEJDÅ


Nu packar jag!

Jag paackar för snart ska jag till FISKEBODA med härliga MUF'are.
Detta ska jag påå.
Såå. Tyvärr mina små älsklingar kommer jag nog inte blogga imorgon, men på söndag lovar jag!

WAHHH!!

Bra med varm sommar..

Jag älskar sommaren. Man kan vara ute och det är varmt!

Jag och Josephine! Puss på dig!


ututut.

Nu ska jag ut med vänner! :D


Just nuu.

Jag sitter med min sätnos CETTYY. Vi hade det grymt igår, ett perfekt sätt att fira sommarlovet på.. Vi har tjockat glass nu på morgonen. ben & jerry's cookie dough. BANGAR INTE. Ni får ingen fin bild på mig. För jag ser ut som ett malätet lik. Lite. hehehehe. Hejdå.


Snigelbäär.

Ett körsbär. Med en snigel på. Jag älskar färger.


Avslutning!

Jag håller tal..! Jag kan skriva min dikt här sen om ni vill..

Freja vinner mattepriset...

Mer bilder kommer..detta var de min käre mor tog!


RECEPT på Smoothiiiieeee!

SMOOTHIE Á LA CAROLINA!

Mild lätt youghurt

Vanilj Kesella

Philadelphia ost

Apelsinjuice

Banan

vit choklad

Frysta hallon


Amanda <3

Jag kommer sakna dig...! :O <3


Klassens daaag.

Det var klassen dag idag. Vi hängde på rålis. Vi låg och solade, sedan blev det kaaallt så jag tog på min födelsedagsbarnet Fritjofs gråa tjocktröööja. Men han försvann och lämnade mig med den. Så jag sitter och myser i den nuuu. MmMMMM.

Alex laddade upp denna på facebook idag. Är vi inte fiina? Vi välte typ. över. Nästan. Faktiskt.

Hjärtan

Jag ser livet ur kärlekens perspektiv!


Pirrpirr i maaaagen!

Pirrar det också i din mage när du åker de olika berg och dahlbanorna på Gröna lund? :O:D
Det är en sådan härlig kick! Jag tror min favorit är popexpressen faktiskt. Jag blir så lycklig utav den..

Kavaljern.

Jag och min kavaljer igen! (Och nej. Vi inte tillsammans ni som frågat mig... :S)


Fräknar.

Slovak Radio Symphony Orchestra – Sweden (National) [Sång Till Norden (Song Of The North), "You Ancient, Free…"]

Om ni vill varaa riktiga svenskar! Jag har försökt jobba med min bränna, men jag lyckas inte så väääl.
Jag får bara fräknar i ansiktet..

Sveriges Nationaldag

Nu ska jag springa iväg och fira Sveriges nationaldag med Anna! Vi kommer även träffa Moa och panda. Vi konfirmerades alla tillsammans och dem alla är så underbara personer! :D Jag gillar ju glass..såå...!


BALEN 2010

Här är lite bilder tagna från olika personer! Tack till er! Fler bilder på bloggen kommer nog..


Snart kommer det massa bilder ifrån balen!

De kommer. Men här är vi fina flickor.

Lärarlunch.

Damer och herrar. Idag är det skolbal. Jag ska se. Fin ut. Men nu är jag redo för skolans lärarlunch! PUSS.


Happy lååt.

Jag älskar denna låååt. Jag blir glad av den! wiiih!

Whoa, whoa, I never realised what a kiss could be
This could only happen to me
Can't you see, can't you see

That when I tell you that I love you, oh
You're gonna say you love me too, hoo, hoo, hoo, hoo, oh
And when I ask you to be mine
You're gonna say you love me too.

So, oh, I should have realised a lot of things before
If this is love you've got to give me more
Give me more, hey hey hey, give me more.


Balklänning..

Forget the faaaace, min balklänning.. ni får inte se helt.. ni får se på balen!


Carolina gör toast.

I Carolinas huvud: Är toast maskinen varm? ..jag tror inte det. jag ska stoppa hela min hand på den för att försökra mig om att den inte är varm.


Den var varm. Väldigt varm.

Bad hair daay week.

MITT HÅR ÄR ELAKT.


Denna har satt sig i mitt HUVUD.


Jag gillar att redigera bilder!

Okej. Alla bilder ser typ likadana ut. Men jag gillar verkligen att redigera bilder! Denna bild är de mörka mer framhävt än i de övriga bilderna. Annars är de typ. Lika.


Panik inför balen.

Jag har ätit glass med min kära vän Douglas idag. Jätte trääävligt. Sedan begav jag mig iväg till Msu fika och sedan en kampanj vid kungsträdgården! Härlig dag.

Snart är del baaal.. Då skall jag vara fiin! Balen som man väntat på.. !

RUUN


Min svamp har fått en plats!

i tidigare inlägg pratade jag om svampen, som jag byggt i träslöjden. Den har sin plats, inte dock med tidningar i utan jag har lite smink och andra roliga grejer i den!


Elaines knasiga drömmar.

Min vän Elaine hade en dröm:
Hon och en kille strulade på rektorns kontor. Men Elaine var jätte lycklig, för killens pappa ägde en godisfabrik.


Vi i 7an.

MAKE ME WILD.


Scary shit.

Min lover Amanda uppmärksammade detta idag. True true. hehehehe.


Min dvärg kommer inte.

Nu ska jag iväg till skolan. på YLD (year level day). Jag ska. Typ. Lära mig att sminka mig av min Svenska lärare. ehh. Right... Min lilla dvärg älskling kommer inte komma. För hon är knaaasig.

Inga fler pussar till denna töös.

RSS 2.0