Words we don't sayÄlskade vän, jag ser livet ur ett krossat fönster.
Men känn ingen sorg för mig, min fina vän.
För jag kan äntligen se verkligheten.

Don't you

Tjurruset update: Jag var duktig hela förra veckan med träningen! Jag tog det lungt nu i helgen. Jag har SYNDAT!!!!!! Jag åt den nya magnumglassen igår. Den som börjar på C och är med nötter och nåt annat intressant. Väldigt god! (Isglass är för mesar, gräddglass...det är kärlek det!) Imorgon tänkte jag köra lite hamster på rullband på gymmet! 41 DAGAR KVAR!!!!!!!

Jag borde söka hjälp. Men jag ska äta frukost i skolan imorgon och jag läääängtar.
Min skola har nån awesome grej så man kan äta frukostbufé där för endast 5 riksdaler! Då ingår frallor, alla pålägg, kaffe, te, juice samt fil och flingor av alla olika slag! Ibland har dem även ägg och annat mumsimuums. En riktig smaksymfoni!Du är en vacker ros


Hon kan se alla vackra rosor i ditt hjärtas trädgård.
Hon ser hur dem växter och kräver kärlek, omsorg och vård.
Hon ler, för det finns så mycket solsken här.
Herregud, säg inte att hon blivit kär!
Hon dansar bland rosor och lyssnar på lärkans vackra röst.
Rosorna blommar även om det snart är höst.

Påtal om blommor - vi är rosor.

Du är en ros. Jag är en ros. Våra hjärtan är en vacker ros.
Rosor är vackra likaså våra hjärtan.
Kärlek är komplecerat och det är svårt att plocka en ros med bara handen.
Att plocka en ros kräver tålamod. För du har väl sätt taggarna? Man måste lära sig hur rosen ser ut, hur den fungerar och hur man ska kunna greppa tag i den utan att göra sig illa - eller skada rosen.Jag älskar att fota blommor

Blommor.
Färgglada, vackra, fria och fridfulla.
Idag så var jag ute och fotade med oliver! Här är några bilder jag tog idag:
Master of puppets

Jag läste någonting väldigt intresant för länge sedan som jag kom att tänka på idag på pendeltåget.
Pendeltåg är för övrigt bästa stället att filosofera på.


10-10-10
heter det.
Det handlar om konsekvenstänkandet. Att om man gör stora val i livet så ska man tänka på:
Hur kommer detta påverka mig om 10 dagar.
Hur kommer detta påverka mig om 10 månader.
Hur kommer detta påverka mig om 10 år.
Secrets

Jag funderar på om jag inte ska ta mig en springtur ikväll också! Även om det är så förbaskat tråkigt att träna så är det skönt efteråt plus att tjurruset börjar närma sig!
Dagens garv gick till Johanna då hon berättade att hon ska springa med en kamera i pannan. Hennes äldre syster jobbar som pruducent och ska göra en dokumentär om löpning och vill ha lite bitar av tjurruset! HAHAHAH. en kamera i pannan.

Jag har astma och pollenallergi. Det är ganska jobbigt att springa långa sträckor då. Men shiiiit jag tänker inte NÅGOT stoppa mig!
Mina lungor kommer garanterat att pipa. Det gör dem. Jag låter som en anka som fastnat i en båtmotor, mina luftrör då.

Jag har börjat mitt nyttiga liv damer och herrar! Jag började i söndags! inget onödigt socker eller fett, regelbundna måltider och jag får endast äta frukt mellan måltiderna! än så länge har det gått toppen!


(Bild jag tagit på landet! så fin himmel där.)

Vardagslycka - levern!

Idag har jag, Johanna och Elias sprungit! Vi springer i skogen vid ängby, runt en sjö. ETt varv är 1.7 kilometer. Idag så sprang vi 5 varv runt sjön och det slutade upp på 8.3 kilometer. Vi övar upp oss inför tjurruset som sagt!

Innan jag åkte så frågade pappa vad jag ville äta. Kalvlever. Jag har konstant småcravings efter kalvlever. JAg älskar lever. Många tycker att det är äckligt, speciellt folk som inte ens har smakat det. Men det är väl för att folk ställt in sig på att det är äckligt antar jag, riktigt synd. Jag kan medge att första gången jag åt lever så var det lite läskigt, jag tyckte konsistensen var lite småläskig, men ge det en chans till så ska ni se hur underbart det smakar! mums! Sen när jag kom hem efter löpningen så hittade jag ett gigantiskt paket med fin och god kalvlever i kylen. Det är vardagslycka!


(Jag och Tina 2006)


(När jag var rödhårig)

(Jag och syrran i London!)

(Jag och min bror Michael! Tydligen är vi jättelika!!!!)


Forma din egen väg.

Du vandrar inte i dina egna skor.
Vandrar man inte i sina egna skor så kan det göra ont. För skorna är inte utformade efter dig, utan nån annan.
Vandrar man i nån annans skor så kan det gå långsamt och vara klumpigt, dom är ju inte i din storlek.
Vandrar man i nån annans skor så kanske det ser konstigt ut, det matchar inte dina kläder.

Det är samma sak med livet. Man ska inte ta på sig ett par skor och värvänta sig att skorna ska föra en någonstans. Man ska inte lita på mönstret. Man ska inte ta nåt för givet. För bara för att någon annan har lyckats och bara för att någon annan tyckte det var bra behöver det inte betyda att det är absolut rätt.
Jag tycker att du borde ta på dig dina egna skor igen och gå din egen väg och forma dina skor efter just - dig.


(Jag fotade min syster när hon hade padreees skor på dig! ser dock ut som kalle anka.)

Lääängst fram!

Nu är jag hemma från Vernica Maggios konsert! Den var helt otrolig! Jag och min syster fick helt sjukt bra platser. vi stod LÄNGST FRAM och i MITTEN. alltså jag fick ögonkontakt med henne flera gånger!
men jag kände mig liiiite missanpassad, min syster älskar veronica och jag hör alltid hur veronicas låtar spelas från min systers högtalare. själv kan jag klassikerna och några få. så jag kunde inte riktigt sjunga med och det var lite stelt då alla stod och skrek som om dom vore döende. Men det var helt klart SJUKT BRA!
Och hon är lika ball som man tror hon är. aasball.


When Johnny comes marching home.

Jag gillar spotify. Både för att det är enkelt att lyssna på musik, men framför allt för att jag har all musik där.
Min musiksmak kommer alltid i vågor. Eller, inte i vågor .. men jag lyssnar extra mycket på vissa låtar under en viss tid. Om någonting hände i mitt liv just då så kopplar jag automatiskt en låt/flera låtar till den händelsen. Det är så sjukt. För musik för mig är minnen, nostalgi och känslor. Men det är det som är charmen med det också på något vis! Att en låt har ett värde på något sätt. Jag kan ligga i min säng och lyssna på Damien Rice - 9 crimes och bara smälta bort i tankarna.

Jag älskar klassisk musik. Det skapar en speciell känsla hos mig. Jag blir glad samtidigt som jag blir seriös. Jag brukar alltid plugga till klassisk musik, det är mycket enklare så. Klassisk musik skapar lungt och koncentration. Framförallt tror jag att det är eftersom det inte finns nån text som hör till.

Jag är en person som inte lyssnar på en person eller ett band. Jag har några band och personer jag gillar men frtamförallt så är det enkilda låtar som sätter sig i min själ och mitt hjärta. (jag är ju inte rödhårig länge så jag har en själ nu.. hehehe)förresten har mamma och pappa bröllopsdag idag! Min pappa kom hem med 21 röda rosor, en ros för varje år de varit gifta! :)

KUNGABAAARN!

VICTORIA OCH DANIEL SKA FÅ BAAAAAAAAAARN!!!!!!


UHFÖAISUHG

Igår köpte jag en filofax! Men jag har berättat för mina vänner - ni får INTE kalla den för kalender, filofax... utan den har ett namn. WALDEMAR. Waldemar kan även kallas för Walle om man har brottom!
Jag har alltid velat ha en hund som heter det .. men jag är ju allergisk så något gick lite snett liksom!
Mitt schema bokstavligen suger. Verkligen, jag orkar inte ens kommentera.

--

just nu har jag ett riktigt

jhsflsdfhlgsduhfgsödfg4adfg
sdfgsdfg
sghstasdg
öaRPOEROG
EHGAELRALERAGEGRGAGAURBUARGSÖÄSÄÖRGP
moment.

Jag vill typ springa runt i en cirkel och skratta.
Jag vill ligga ner i min säng och dö.
Timmglaset står stilla.
Timmglaset rinner alldeles för fort.

--Ever since i was eight or nine
I've been standing on the shoreline
Always waiting
For something lasting
Loose your hunger, you loose your way
Get confused and you fade away

En regning dag i augusti.

Idag sparkar skolan igång för mina klasskamrater och mig. Jag är nyfiken på hur mitt schema kommer se ut!

För er som har missat det så har jag, Johanna C och Elias anmält oss till TJURRUSET. Det är helt sinnesjukt. Jag kommer helt seriöst falla ihop i ett dike där på vägen. Min kondition är liksom sådär och nu ska jag inte bara springa en mil utan en mil i LERA och LERVATTEN och gegga. herreguuud säger jag bara. jag kommer dö. vi kommer dö.
om ni vill se lite bilder från tidigare år så kan ni gå in här: TJURRUSET!

Jag har bestämt mig att jag ska bli mycket bättre på att blogga. Jag bloggar faktiskt för jag tycker det är kul att skriva. Jag tycker faktiskt det är kul. Även om det är stavfel överallt och ganska tråkigt så fungerar det. Jag har ju min gamla blogg kvar, som jag hade i 7an. Jag måste säga att det är så kul att titta tillbaka och se hur jag tyckte och tänkte och vad jag gjorde på dagarna!
LÄNKEN TILL MIN GAMLA BLOGG - KLICKA HÄR


(Jag i sjuan)

Wellweelll. Nu ska jag väl böra mata mig mot skolan. Jag har lite klädångest men det funkar!

GOOOD

Idag har jag varit i skolan. Jag börjar liksom nu.
Eller egentligen börjar jag imorgon, men eftersom jag sitter i elevrådsstyrelsen är det vår plikt att säga hej till alla ettor, som då börjar idag.

Mitt rum ser lite ledsen ut. Eftersom jag då gjort min klocka och har kläder överallt ser lite väldigt kaotiskt ut.
Jag gillar när mitt rum är städat, det kanske inte verkar så ... hehee men jag gör verkligen det och jag ska städa nuu. Jag får nån inre frid när det är städat och jag tror absolut på att om ma  har yttre kaos så får man inre kaos. på nåt sätt i alla fall! jag ska köpa en kalender idag/imorgon. Jag funderar dock på att köpa en filofax eller nåt, för min kalender går alltid sönder vid jul då den används så mycket. det är lite stelt. och det är inte så kul. för jag gillar att pynta min kalender så den blir pheettt ball men det går liksom inte för jag måste alltid pynta om den varannan månad för det går sönder.
anywaaay, det ska gå bra och jag är inte så förtvivlad att börja i skolan. jag menar, det ska bli kul att få tröffa mina klasskamrater och ändå ha lite struktur ibland. sommalovet kan bli lite väl flummit ibland, det behövs, absolut! men jag menar... skolan är helt okej tycker jag med handen på hjärtan, prov, franska och läxor är inte kul men aaaahh det andra är chillpilleriillll!

anledningen till att jag är väldigt dålig på att uppdatera med bilder är för att mnin dator lixom har crashat. alltså, jag har ju två operativsystem som jag kan välja på. jag älskar windows. men det har crashat så nu är jag inne på ubuntu och det är åt helvette. verkligen. jobbigt att fixa med bilder och allt!

jag saknar min fru amanda, även om jag alltid blir totalt raped.

bilden är från två år sedan - och hon gör bara värre saker med tiden!

och så freja.

från nian! amanda är så kort så hon kom inte med på bilden. STEEELT hehehe.

skola imorgon då! TAGGAAA

TUSEN SUGRÖR

En av mina favoritdikteer! jag skrev den: 2009-12-03

Jag ska tänka på färgerna i spegelns mitt.
Likt regnbågen på midsommarafton, det flödar fritt.
Ett leende som är rosa, ett skratt som är blått.
Jag skiner av kärlek, lycklig över vad jag fått.
Ni andra är blinda, varför kan ni inte se?
Är synen dålig, eller är spegeln sne?
Grön personlighet, rött betteende, gult humör.
Jag är lika färgglad.. som tusen sugrör!

Jag tänker inte tappa bort dig

Det är faktiskt en skillnad mellan att förlora och tappa bort.
Förlorar man något så kan det både vara på gott och ont.
Men att tappa bort något/någon så handlar det om en själv, att man själv har varit allt för oansvarfull agående att hålla koll på läget.

Jag skulle inte vilja tappa bort något. allra minst en vän.

WSJ2011

Jag hade riktigt underbart på WSJ2011.
Riktigt underbart. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara allt. Om det ens går att förklara. Allt var så perfekt. Vädret kan väl iof diskuteras... men annars var det helt underbart. otroligt många människor, alla är jättevänliga, mångkulturellt och alla har något gemensamt, scouting.

Man levde nästan i en bubbla. allt var så fint, underbart och det var konstant sol i hjärtat. när jag sedan åkte hem var det som om man drags tillbaka i verkligheten och man ville bara tillbaka. men det gick inte, för jag får alltid komma tillbaka dit igen.

Min livsfilosofi är att man ska inte vara ledsen för det man inte fick utan glad för det man faktiskt fick. 
det tycker jag stämmer så otroligt bra just nu. jag menar, påe tt läger med 38 000 människor så är det ganska omöjligt att kunna prata med alla, lära känna folk från alla länder och göra alla aktiviteter... samt kunna sova och laga mat. det är helt omöjligt. därför tänker jag verkligen glädjas åt det jag fick ut utav denna upplevelse och jag vet att den har gjort mig till en människa med fina minnen och gett mig människor som jag aldrig vill förlora.

Jag kan inte säga att jag har förändrats som person, det har jag inte. Utan jag har lärt mig att se på mänskligheten ur ett annat perspektiv.

Min mamma brukar alltid prata om att vi alla är torn. Och att alla tittar ner på en händelse. Jag kan bara se händelsen från den plats som mitt torn står på. Jag kan vara stensäker på det jag sätt, ja .. men jag kan itne se alla sidor av händelsen. Därför måste man söka efter torn som står och kan se ett annat perspektiv av händelsen ... lala.

okej. men detta var nog något av det bästa jag varit med om. jag skulle vilja förklara allt delajerat.. men det skulle ta en hel dag att skriva ner allt! tankarna gör mig i alla fall bubblande glad som en fiisk!

RSS 2.0