Dumma mobil


Min mobil har nu raderat alla mina kontakter.
F M L

.....  FMLFMLFMLFMFMFLFLFDFKLGMSKFÅA

Parachutes

Det är så korkat.
Det är så egoistiskt.
Att tro. Att ha hopp. Att tro att det är möjligt.
Det är så egoistiskt att ha ett hopp.
För då tror man att det finns en liten chans.
Tänk om hoppet egentligen bara en finare variant av egoism?

När allt annat dör

Det går sekunder,
korta små stunder.
Det går timmar.
Vi i ett stort genant hav simmar.
Det går dagar.
Tystnaden oss jagar.
Det går en månad eller två,
Det fanns inte mycket kvar då.
Det går år.
Och här jag fortfarande står.
Someday

Jag sitter och försöker finna livskraft i ren desperation just nu.
Jag är inte olycklig, absolut inte.
Jag är inte stressad, nejnej.
Utan hjärtat känns bara så tungt. Ni vet när man är riktigt trött och det är svårt att hålla ögonen öppna, exakt så. Jag skulle vilja lägga mig ner på en flotte. Åka ut mot havet. Bara ligga där, natt och dag. Dag och natt.
Fast sen skulle jag förstås tröttna. Men ligga där och bara låta hjärtat, skolan och livet blunda för en stund.

Mitt i-landsprobem är att mitt spotify har gått ut.
Jag har i två dagar stått ut med en hemsk reklam från Ziperall och jag håller på att få spasmer. ZIPPZAAPPZIPPZIPPZAAPPPZPZPZ,SDRPIGSFH, så ja.

Nu låter jag så bitter. Men jag är lite småbitter idag för jag har så äckligt mycket att göra, att tänka på, att inte tänka på och planera att det är OVERLOAD. tänker stoppa ner allt i en kruka och kasta ner det i sjön.

guilsdggjkSEGGUIASUUGF.ADFHIGIL.AHDF.KBS.DFKHdfsdfgf7455ygsdfh

jag har ägnat 5 timmar utav min dag med att sitta och bokfört. och jag känner fortfarande att det inte sitter 100%. Sen fick jag vet att jag har franskaläxa och jag hatar franska och jag funderar på att inte göra den. men jag måste göra den. men jag orkar inte. jag vill inte . bleueublue opuiioppioooo. ska vara i skolan mellan 08.00 - 18.00 imorgon. vem sätter ett prov mellan klockan 15.00 - 18.00? jag kommer dö. smälla av. sluta fungera. ska köpa massa choklas och deppäta. men sen kommer det säkert komma någon efterbliven typ och säga "åååh det finns spår i nötter i den där" och ta iväg min choklad och sen kommer mitt liv vara förstört för evigt.

sen engelskaprov. på min randiga tid. så min sovmorgon på onsdag till klockan 12.00 som egentligen var min räddning är nu 3 TIMMAR LÅNGT PROV.

sen idrottsinlämning. stort frågetecken där. måste skriva flera sidor när jag ska sitta och analysera hela mitt liv. mina vanor. det som borde vara mina vanor (..). ååångest. ska vara klart och inlämnat på fredag.

deppinlägg. så kul är min vecka !!!!
finns visserligen små ljusglimtar här och var som faktiskt förgyller en hel del. skulle ligga som en plattfisk i en marmeladskål annars.nu blev jag på bättre humör!
jaaaaaaaaaaaa.
Abba – She's My Kind Of Girl
Man kan inte vara bitter efter att ha hört denna låt! nu ska jag hoppa in i duschen. duscha bort alla problem.
för imorgon kommer mitt prov gå galant. min inlämning kommer gå superbra. Min franskalärare kommer inte märka att det är 50% google translate på min text.

Looking through the mirroribland vill man backa.
ibland vill man lägga sig under täcket.
men nej.
jag ska ut och strida.
för jag har någonting att kämpa för.

Sign no more

check uup.
Jag ringde min mormor i fredags och frågade om hon och morfis ville hänga på lördagen. det ville de så jag mötte dem i täby kl 09.50 och åkte hem 18.30 så jag var där heela dagen! det var jättetrevligt!

på tal om 1111111111111111111111 eller hur många ettor det nu är. tror det är 10 st ettor men jag orkar inte riktigt räkna. så missade jag det INTE men jag glömde att önska mig nåt. fail. indeed.

snart kommer min syster hem från londooon också!!!
Infanati

Det har varit mörkt ute ett bra dag nu. Skulle gissat på att klockan var nio eller nåt sådant. men neeejneej klockan är underbara (!!) 17.30
Mina ögonlock vill sova, historiaboken (som för övrigt uppenbarar sig i samma form som två tegelstenar) är veckans bästa vän.

Osthyveln slog till igen idag! för ungefär ett och ett halvt år sedan så skar jag mig på osthyveln. var väldigt djupt och jag har ett vackert ärr. Imorse skar jag mig igen på osthyveln! denna gång inte på lillfingret utan på tummen. blodig historia.

så typiskt att jag börjar skriva ett inlägg men glömmer bort det, upptäcker det några timmar senare.
caaaaio

BBQ

Jag sitter mitt i vardagsrummet med BBQsås över hela vänstra armen. Kameran runt halsen och en gammal klocka i min högra hand. Klockan är 15.00. Det är en måndag. Vad tusan håller jag på med?

Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag håller på med fotoprojekt och när det gäller mig finns det inte riktigt några gränser. Tio minuter tidigare hade jag stått som en idiot på altanräcket med desperata förhoppningar om att få en fin bild på en ros innan vintern, mörkret och snön tagit död på att levande.

Jag har ju en symbolisk mening med min bild. Tänker mig att det är nåt sådant min lärare vill ha. hoppas jag. undrar om BBQ sås är bra för hyn. kanske som en kroppskräm. mmmmmmmm. nej okej.

Chase the light

I lyckan finns skräcken.
Men ibland är rädslan att förlora lyckan större.


RSS 2.0