Bli vän med MSU BLACKEBERG

Jag tog världes bästa powernap nyss. Den varade i ungefär fyra timmar så det kommer bli jättesvårt att sova ikväll.
---
Jag råder er alla att bli vän med MSU BLACKEBERG på facebook.Taget från profilen MSU profilen:

"Vi verkar för:

- ett friare Sverige där den enskilde individen sätts i fokus och där arbete och utbildning lönar sig. Vi tror att satsningar på företagande och entreprenörskap genom bl a skattesänkningar är ett bättre recept att möta den ekonomiska krisen med än investeringar i offentlig sektor som de rödgröna förespråkar.

- ett mer solidariskt Sverige där solidaritet inte handlar om att staten ska försörja människor som inte orkar arbeta och ligger på soffan och käkar chips hela dagarna. Enligt oss handlar solidaritet om att hjälpa människor att gå från utanförskap till arbete.

- bevarandet av traditioner, kultur och monarki då vi menar att dessa faktorer bidrar starkt till en känsla av samhörighet och individens finnande av en identitet. Det är väldigt viktigt att svenskar som är födda i andra länder eller har utländskt påbrå också kan känna sig som en del av denna samhörighet.

- en skola som är anpassad efter alla elevers olika behov och önskemål. Just därför är valfrihet och kunskap de två centrala delarna i vår skolpolitik. Med valfrihet kan utbildningen formas efter alla elevers olikheter och behov samtidigt som ett tydligt kunskapskrav gör att ingen ska behöva lämna skolan utan att ha lärt sig den kunskap som lärts ut.

Alla som är medlemmar i Moderata Ungdomsförbundet - MUF och går på Blackebergs Gymnasium är medlemmar i denna förening. Är ni sugna på att gå med eller vill veta mer så är det bara att gå in på http://www.muf.se/ och klicka sig vidare :)"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0