GOOOD

Idag har jag varit i skolan. Jag börjar liksom nu.
Eller egentligen börjar jag imorgon, men eftersom jag sitter i elevrådsstyrelsen är det vår plikt att säga hej till alla ettor, som då börjar idag.

Mitt rum ser lite ledsen ut. Eftersom jag då gjort min klocka och har kläder överallt ser lite väldigt kaotiskt ut.
Jag gillar när mitt rum är städat, det kanske inte verkar så ... hehee men jag gör verkligen det och jag ska städa nuu. Jag får nån inre frid när det är städat och jag tror absolut på att om ma  har yttre kaos så får man inre kaos. på nåt sätt i alla fall! jag ska köpa en kalender idag/imorgon. Jag funderar dock på att köpa en filofax eller nåt, för min kalender går alltid sönder vid jul då den används så mycket. det är lite stelt. och det är inte så kul. för jag gillar att pynta min kalender så den blir pheettt ball men det går liksom inte för jag måste alltid pynta om den varannan månad för det går sönder.
anywaaay, det ska gå bra och jag är inte så förtvivlad att börja i skolan. jag menar, det ska bli kul att få tröffa mina klasskamrater och ändå ha lite struktur ibland. sommalovet kan bli lite väl flummit ibland, det behövs, absolut! men jag menar... skolan är helt okej tycker jag med handen på hjärtan, prov, franska och läxor är inte kul men aaaahh det andra är chillpilleriillll!

anledningen till att jag är väldigt dålig på att uppdatera med bilder är för att mnin dator lixom har crashat. alltså, jag har ju två operativsystem som jag kan välja på. jag älskar windows. men det har crashat så nu är jag inne på ubuntu och det är åt helvette. verkligen. jobbigt att fixa med bilder och allt!

jag saknar min fru amanda, även om jag alltid blir totalt raped.

bilden är från två år sedan - och hon gör bara värre saker med tiden!

och så freja.

från nian! amanda är så kort så hon kom inte med på bilden. STEEELT hehehe.

skola imorgon då! TAGGAAA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0